Στο νέο τεύχος του COOK Magazine που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή με τα Παραπολιτικά απολαύστε θεϊκές συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και όχι μόνο.

Θα βρείτε ακόμα, τον απόλυτο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλά Βαρθαλίτη, αλλά και νέες γεύσεις και πρωτότυπες παραλλαγές στο πιο αγαπημένο νηστίσιμο γλυκό, τον Χαλβά. Επίσης, μάθετε τι τρώγαμε το 1821 σε ένα μοναδικό αφιέρωμα και ανακαλύψτε 10 νηστίσιμα snack περιπτέρου και 6 smoothies για ενέργεια!