Με δυνατές ανατροπές συνεχίζει το επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Έξαψη» και οι ζωές των ηρώων αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό! Η μοίρα έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι στη Βάλια (Σοφία Μανώλη), που πήγε να βρει τον Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης) για να του πει πόσο ευτυχισμένη είναι με τον Γιάννο (Κίμων Κουρής). Η έκρηξη στην αγροικία δεν διέλυσε μόνο τα πάντα, αλλά το απανθρακωμένο πτώμα είναι της Βάλιας.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς ο Κωστής είχε κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά) και με την εξαφάνισή της πιστεύει ότι εκείνη απανθρακώθηκε μέσα στην αγροικία. Όμως, άλλος ένας ήρωας, ο Γιάννος, που προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή του, να απεξαρτηθεί από το ποτό και να ζήσει ευτυχισμένος στο πλευρό της Βάλιας, θα ζήσει το δικό του δράμα.


Τα πράγματα θα εξελιχθούν περίεργα, καθώς ο Γιάννος θα έχει ένα σοβαρό ατύχημα και δεν θα μάθει πως η Βάλια είναι νεκρή! Για την ακρίβεια, δεν θα θυμάται τίποτα, καθώς θα πάθει αμνησία. Θα ξυπνήσει στο σπίτι της Κλαίρης (Αναστασία Παντούση) και το μόνο που θα θυμάται είναι αυτή. Όλα έγιναν στάχτη σε δευτερόλεπτα.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 11 Μαρτίου