Ο ρεμπέτης από την Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός ως Κουτσαβάκης έγραψε ακόμα μια φορά με «τηλεοπτική» του εμφάνιση αυτή τη φορά στο Youtube, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, από την επίσκεψή του στο μπαλκόνι των Θεσσαλονικιών, των 10 μικρών Μήτσων.

Οι ατάκες κορυφαίες, καθώς μίλησε για όλα. Για τον ρεπόρτερ που του είπε να «βγει» σε πρωινή εκπομπή και εκείνος του ζήτησε 500 ευρώ, αλλά τελικά «βγήκε» δωρεάν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι επειδή την συνέλαβε η αστυνομία γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κοροναϊού, και του επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ χάλασε η σχέση με την κοπέλα του.

Αλλά όταν είδαν ότι μετά από αυτό η φήμη του μεγάλωσε, τότε του ζήτησε να τα ξανά βρούνε, αλλά όπως είπε δεν υπάρχει επιστροφή.. «Τώρα έφτιαξα και Instagram» είπε ο Κουτσαβάκης.

Αξίζει να δείτε την συνέντευξη, και θα το ευχαριστηθείτε.

«Καλύτερα μονάχος μου κι ας κλαίω» είναι το τραγούδι που σημειώνει επιτυχία με τον Κώστα Κουτσάβακη και τον Αγάθωνα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να κατορθώσει να βγάλει τα χρήματα για να πληρώσει το πρόστιμο των 3.000 ευρώ τύπωσε μπλουζάκια, και τα πουλάει από την σελίδα του στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης ότι: «Επειδή δεν μπορώ να δεχτώ λεφτά από τον κόσμο που επιθυμεί να μου πληρώσει το πρόστιμο βρήκα κάποιο πιο τίμιο τρόπο να γίνει αυτή η διαδικασία.

Έβγαλα μπλούζες και αυτοκόλλητα και όποιος θέλει να με τιμήσει μπορεί να το κάνει ευχάριστα.
Φούτερ, κοντομάνικο και αυτοκόλλητα» δίνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας.