Με στιγμές γεμάτες αγάπη και αυτοθυσία συνεχίζονται οι «Άγριες Μέλισσες». Μία από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς είναι η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη), που πέρασε το δικό της δράμα, αλλά φαίνεται ότι η μοίρα της επιφυλάσσει ακόμα πιο δύσκολες στιγμές.


Τα έχει βρει πλέον με το παιδί της, τον Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), και είναι ευτυχισμένη καθώς την αποκαλεί «μάνα». Όμως, ο θάνατος του Σωκράτη Θέμελη (Χάρης Σώζος) φέρνει τα πάνω - κάτω. Η Δόμνα (Νεφέλη Κουλούρη) βρίσκοντας το απειλητικό γράμμα στα χαρτιά του πατέρα της, αλλάζει όλο το σκηνικό.


Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), που τον δηλητηρίασε γιατί είχε βιάσει την αδελφή του Ανέτ, φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το μυστικό του. Η Ανέτ, που γνωρίζει την πράξη του αδελφού της, φοβάται πως αν αυτό αποκαλυφθεί όχι μόνο ο αδελφός της θα πάει φυλακή, αλλά θα χάσει για άλλη μία φορά το γιο της. Δεν αντέχει άλλο πόνο η ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη καρδιά της.


Ώσπου έρχεται η ανατροπή: Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) συλλαμβάνονται γιατί έρχονται στο φως οι παράνομες δοσοληψίες που είχαν με τον Θέμελη με τις χασισοφυτείες! Μάλιστα, ο Μελέτης είχε απειλήσει τον Θέμελη κι αυτό κάνει τις Αρχές να τον θεωρήσουν ύποπτο για τη δολοφονία του. Η Ανέτ δεν έχει άλλη λύση: Θα ομολογήσει ότι εκείνη σκότωσε τον Θέμελη, γιατί την είχε βιάσει.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 20 Μαρτίου