Το MasterChef εκτός από μαγειρέματα και δυνατές κόντρες έχει και ευαίσθητες στιγμές. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Παύλος βρέθηκε, για πρώτη φορά, στο ριάλιτι μαγειρικής προτεινόμενος για αποχώρηση.

Πριν όμως ξεκινήσει η διαδικασία αντιγραφής πιάτου, ο Παναγιώτης ή Τζαμάλ που είναι φίλος του ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώσει τον Παύλο.

Ο Παύλος συγκινήθηκε από την κίνηση του συμπαίκτη του και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

«Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός, ας το πούμε έτσι, και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός ή καλός ή καλός αρκετά γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα μέσα σου το οποίο σε κρατάει πίσω», είπε μεταξύ άλλων για να συνεχίσει:

«Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου μερικές φορές», συνέχισε ο παίκτης.

«Δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς.

Όπως για παράδειγμα οι άνδρες: Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο».

Δείτε από το 07:00" και μετά...