Η μοίρα «χτυπάει» αλύπητα την Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) και της παίρνει καθετί που αγαπάει. Αυτήν τη φορά χάνει την Αγάπη! Ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της της το παίρνουν, καθώς ως ανάδοχη μητέρα δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει την Αγάπη κοντά της, αφού η μητέρα της τη ζητάει πίσω.



Αν και αυτή η γυναίκα έχει περάσει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών, επιστρέφει και παίρνει την κόρη της. Η Κλαίρη καταρρέει. Η σχέση της με τον Αλέξανδρο (Τάσος Νούσιας)… ακροβατεί πλέον σε ένα τεντωμένο σχοινί και όλα δείχνουν πως θα σπάσει. Εκείνος έχει να κανονίσει τα σοβαρά θέματα της δικής του οικογένειας και αγνοεί την Κλαίρη.



Από την άλλη, η Κλαίρη έχει να αντιμετωπίσει και τα χρέη του παντοπωλείου, που έχουν συσσωρευτεί και την πνίγουν. Δεν ξέρει τι να κάνει. Νιώθει ότι όλα έχουν χαθεί και για πρώτη φορά σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Μόνο που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται ο… λάθος άνθρωπος δίπλα της. Ο Γιάννος (Κίμων Κουρής), που έχει αρχίσει απεξάρτηση από το ποτό. Τη στηρίζει για άλλη μία φορά. Μήπως τελικά αποδειχτεί ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν;



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 27 Μαρτίου