Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την απλή έκδοση των 2€ τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν 5 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης, εξαιρετικά υψηλής προστασίας

Τώρα που η χρήση της μάσκας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σας κάνουν δώρο, μία συσκευασία με πέντε (5) μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας, σε δύο διαφορετικά μεγέθη (Medium και Large) σχεδιασμένες για την ασφάλειά σας.

Οι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ μιας χρήσης έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και προστασία.

Συγκεκριμένα:

· Διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας:

Στρώμα 1: Φιλτράρισμα επιβλαβών σταγονιδίων.

Στρώμα 2: Ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, για φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων, όπως αυτά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Στρώμα 3: Απαλή εσωτερική επένδυση, φιλική στο δέρμα.

· Είναι πιστοποιημένες για φιλτράρισμα BFE≥98% σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683).

· Επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

· Διαθέτουν καινοτόμα, απαλά υφασμάτινα πλαϊνά για να μην κουράζουν και να μην ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά.

· Είναι δερματολογικά ελεγμένες για ευαίσθητα δέρματα.

· Έχουν άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

· Διαθέτουν πιστοποίηση Oeko Tex Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

· Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.

· Διατίθενται σε ασφαλείς συσκευασίες.

Βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα Ιατροτεχνολογικά υλικά, η σειρά στην ημερομηνία λήξης, που αναγράφεται στη συσκευασία, είναι ως εξής : Έτος/ Μήνας.