Αυτή η εξέλιξη που έρχεται τις επόμενες μέρες στο Survivor, εκτός του ότι δεν έχει προηγούμενο και ότι ξεπερνά και τα πιο ευφάνταστα σενάρια, θα πέσει σαν βόμβα στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να ανατρέψει όλη τη ροή του παιχνιδιού.

Με την πολύ μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζει φέτος το Survivor στους πίνακες τηλεθέασης και τον «θόρυβο» που προκάλεσε το πάρτι της ένωσης στο τηλεοπτικό κοινό, η παραγωγή προχωρά σε μια κίνηση ματ.

Μετά από μεγάλη πολιορκία κατάφερε τελικά να πείσει ένα πασίγνωστο και δημοφιλές στο κοινό πρόσωπο να πει το «ναι» και να ταξιδέψει πολύ σύντομα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit.gr, στο Survivor μπαίνει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Κύριο κριτήριο γι’ αυτή την επιλογή από τον ΣΚΑΪ είναι το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτει η αγαπημένη ηθοποιός, κάτι που αναμένεται να αναστατώσει τους παίκτες.

Ωστόσο, αυτό που κυρίως επιθυμούν στην παραγωγή του Survivor, είναι να φέρουν το αντίπαλο δέος του Τριαντάφυλλο, ο οποίος μονοπωλεί τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον, ώστε να επιτευχθεί μια ισορροπία.

Να σημειώσουμε πως το κανάλι του Φαλήρου «κυνηγά» την Βίκυ Σταυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ήταν πολύ δύσκολο για την ίδια να δεχτεί μια τέτοια πρόταση.

Ωστόσο, φαίνεται πως κατάφερε να τις αποσπάσει το «ναι» και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Δείτε ακόμη: Η Δανάη Μπάρκα «πάγωσε» από την επική φάρσα της Βίκυ Σταυροπούλου

Αυτό είναι το ψέμα της πρωταπριλιάς.