Απίστευτο γέλιο χάρισε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με ένα σατιρικό βίντεο, σχολιάζοντας με τον δικό τους καυστικό τρόπο το ζήτημα της φύλαξης που παρέχει η Ελληνική Αστυνομία στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Το σατιρικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» έχει γίνει viral, αφού έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε πολύ γρήγορο σχετικά χρόνο, γιατί τις τελευταίες ημέρες είναι ένα θέμα που έχει αναπαραχθεί πολύ στα social media, και η φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη από την αστυνομία, έχει απασχολήσεις πολύ τους διαδικτυακούς χρήστες.

Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση της παρέας του «Ράδιο Αρβύλα» από την Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψαν στο τίτλο του βίντεο, αυτό είναι «Το σποτ του «Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μένιου»


Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αποσύρθηκε η αστυνομική φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη μετά τον σάλο που προέκυψε από την αποκάλυψη ότι έχουν διατεθεί για την προστασία του περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί συνοδοί και φρουροί.

Όπως γνωστοποιήθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε παρέμβαση για το ζήτημα.

Έτσι ο αρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον παρουσιαστή.

Η επιτροπή συνεδρίασε και αποφάσισε την απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.