Ο Σέργιος Σεβαστός, το πιτσιρίκι από το Διαφάνι, δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση. «Μου έχουν δώσει θεατρική υποτροφία για τον “Ίασμο”, θα παρακολουθήσω μαθήματα τον επόμενο χρόνο» αποκάλυψε ο κατά κόσμον Σπύρος Ντούγιας που βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες». Μόλις 7 ετών, ο «μικρός Σέργιος» κολυμπά ήδη στα βαθιά νερά της υποκριτικής έχοντας την ωριμότητα, όπως θα διαπιστώσετε απ’ όσα είπε στο «Hello», να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως ενήλικος. Φωτογραφήθηκε με την αδελφή του, Άννα, και αρχικά παραδέχθηκε πως οι συμμαθητές του «δεν παρακολουθούν τη σειρά. Δεν τους νοιάζει και πολύ. Ο δάσκαλός μου όμως με φωνάζει “Σπύρο το Μελισσάκι”».

Πρόσθεσε δε πως το ρόλο τον οφείλει στην αδελφή του: «Ξεκίνησε να κάνει διαφημίσεις και το πέρασε σε μένα. Έτσι, με πολλή χαρά, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έγινα ηθοποιός». Αναφερόμενος στις απαιτήσεις των γυρισμάτων διευκρινίζει πως δεν είναι όλα απλά. «Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Δεν πηγαίνω, λέω τα λόγια μου και φεύγω. Πρέπει να ετοιμαστώ γιατί τα ρούχα δεν είναι δικά μας. Κάνουμε πρόβες, κοντινά, λήψεις. Μαθαίνω εύκολα τα λόγια όμως, δεν μου δίνουν πάρα πολύ μεγάλο κείμενο».

Όσο για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες; «Παίζουμε συχνά και λέμε αστεία με την Έλλη Τρίγγου και τη Δανάη Μιχαλάκη. Είναι φίλες μου, τις έχω αγαπήσει». Μιλώντας ειδικότερα για τον Αναστάση Ροϊλό, τον Νικηφόρο του σίριαλ, δηλώνει πως είναι «εξαιρετικός. Μου κάνει αστεία, με τρομάζει κάνοντάς μου πλάκα, με πετάει ψηλά στον αέρα». Τέλος, ονειρεύεται να ακολουθήσει επαγγέλματα όπως του «ιππέα, πιλότου ή ηθοποιού».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time