Στην ακαδημία του House of Fame βρέθηκε σήμερα η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός θέλησε να μοιραστεί με τους σπουδαστές κάποιες από τις γνώσεις που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο της μουσικής και δεν μάσησε τα λόγια της ούτε στιγμή.

Η Εύη Δρούτσα είπε ξεχωριστά στον κάθε σπουδαστή τι είναι αυτό που την ενοχλεί αλλά τόνισε και κάποια θετικά που έχουν θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους δώσει ένα κίνητρο να προσπαθήσουν παραπάνω για να βελτιωθούν. 

Κάποια παιδιά μάλιστα έδειξαν να ενοχλούνται και να στεναχωριούνται με τον τρόπο της και τα αιχμηρά της λόγια.

«Δεν είναι παιχνίδι, είναι ακαδημία τραγουδιού. Αν το πάρετε σαν παιχνίδι χάσατε. Να πάτε να βρείτε ένα παιχνίδι να παίξετε. Δεν είναι παιχνίδι, ξεχάστε το αυτό, μαζευτείτε. Μαζευτείτε. Όσα cd και να βγάλετε, αν δεν είσαστε καλοί δε θα κάνετε τίποτα. Ξέρετε πόσα cd έχω που ακουμπάω πάνω τους τον καφέ μου; Να σας δώσω και εσάς να μην αγοράζετε τίποτα να ακουμπάτε τον καφέ σας” είπε η στιχουργός και στη συνέχεια απευθυνόμενη στη Βένια με έντονο ύφος είπε: “Και αν μπορείτε στα λαϊκά τραγούδια να μη χορεύετε. Τα λαϊκά τραγούδια δε χορεύονται. Σε άκουσα όταν είπε η κριτική επιτροπή ότι δε χορεύονται να λες ότι θα χόρευες έτσι κι αλλιώς. Να σε πιάσω απ΄ το μαλλί…».