Αξιολόγηση του live της Παρασκευής είχε το σημερινό επεισόδιο του House of Fame, με τον Γιώργο Ντίνο να περιμένει τη σειρά του για να εκφράσει τα συναισθήματα και τις απόψεις του.

Ο Γιώργος άκουσε την ερμηνεία του και δήλωσε ότι του άρεσε και ότι δεν άξιζε να είναι ούτε καν στην εξάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. «Θα έπρεπε να ήμουν χαμογελαστός. Δεν είμαι ο Κορκολής και δεν θέλω να γίνω, ούτε Κορκολής, ούτε κανένας. Δεν νομίζω ότι θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή. Δεν έχω τη διάθεση. Νιώθω καταναγκαστικό έργο πλέον να τραγουδάω εδώ μέσα. Μου αρέσει αυτό που έκανα έξω κι ας μη με ξέρει η μάνα μου. Είμαι ok με αυτό».

Η Πέννυ Μπαλτατζή τον ρώτησε για τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι με τον ίδιο να απαντά ότι έχει δικαίωμα να κάνει λάθος.

«Μου κόβεται το οξυγόνο, το νιώθω από την Τρίτη αυτό. Ήθελα από την Τρίτη να σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρέσουν οι ρυθμοί. Δεν είμαι τραγουδιστής και νιώθω ωραία που δεν είμαι. Η φωνή μου είναι περιορισμένη, μπορεί να κάνει περιορισμένα πράγματα. Η δεύτερη μου επιλογή είναι να πω το κομμάτι και να φύγω», δήλωσε ο Γιώργος με τον Πάνο Μεταξόπουλο να παίρνει τον λόγο.

«Είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να καταλάβεις πως εσύ θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την κατάσταση που ζεις εδώ. Πρέπει να φανείς δυνατός. Να σταθείς στα πόδια σου. Αν κάποιος δεν πρέπει να το κουνήσει από εδώ μέσα είσαι εσύ και δεν θα σε αφήσω εγώ να φύγεις».