Ένας νέος έρωτας ανθίζει στο House of Fame, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται ότι θα ευδοκιμήσει καθώς δείχνει ότι είναι μονόπλευρος.

Ο Γιώργος Ντίνος έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για την Έλενα και παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν είναι «τσιμπημένος», αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει την αδυναμία του στην τραγουδίστρια.

Ο Γιώργος, ενώ ήθελε να αποχωρήσει από το σπίτι, έμεινε για τα όσα του είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και για την Έλενα και μάλιστα, ως σπουδαστής της εβδομάδας την πήρε μαζί του στη σουίτα του.

Εκτός από αυτό, ο ίδιος της άφησε μερικά λουλούδια στο μαξιλάρι της, εκείνη τα δέχτηκε κολακευμένη, ωστόσο όπως είπε θέλει να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

«Είχα μια έκπληξη όταν μπήκα στη σουίτα. Είδα λουλουδάκια στο κρεβάτι. Από τη μία μου άρεσε αυτό που είδα, γιατί είναι όμορφο να έχει κάποιος τέτοια διάθεση, από την άλλη με προβλημάτισε. Δεν θέλω να παρερμηνεύονται κάποια πράγματα μεταξύ μας. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες και θα μιλήσω πάλι», δήλωσε η Έλενα.