Όπως είδαμε στο σημερινό πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του House of Fame και σύμφωνα με τα λεγόμενα της καθηγήτριας Τατιάνας, την ημέρα που έκαναν πρόβες οι σπουδαστές για το live concert της Παρασκευής  ο Άρης Βανταράκης αναστάτωσε την Μουσική Ακαδημία και την παραγωγή του House of Fame.

Ο Άρης Βανταράκης βρήκε ένα κινητό κατά την διάρκεια της πρόβας για να δει την ώρα αρχικά και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησαν ότι το κινητό δεν είχε κωδικό και μπήκε στο προφίλ του στο instagram.

Ο Άρης παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη αρχικά που βρήκε ένα κινητό ξεκλείδωτο και το χρησιμοποίησε.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αποκάλυψε πως αν αυτό λάμβανε χώρα στην αρχή του ριάλιτι θα είχε αποχωρήσει με απόφαση της παραγωγής, αλλά επειδή διανύουμε την εβδομάδα του μεγάλου τελικού, ο διευθυντής της Μουσικής Ακαδημίας του αποκάλυψε πως θα είναι η πιο επώδυνη εβδομάδα στο σπίτι του House of Fame.


Ο Άρης Βανταράκης φανερά μετανιωμένος για την πράξη του και μετά την απόφαση της παραγωγής θα περάσει μια δύσκολη εβδομάδα, θα είναι μόνος του, θα κάνει μόνος του πρόβες, δεν θα συμμετέχει στα μαθήματα και δεν θα έχει καμία επικοινωνία με τους καθηγητές του.