Ο δεύτερος κύκλος του «The Bachelor» είναι προ των πυλών στον Alpha, με τους ιθύνοντες της παραγωγής να αναζητούν τον επόμενο εργένη. Στόχος της παραγωγής είναι να είναι επώνυμος, καθώς δεν έπεισε και τόσο στο ρόλο του ο Παναγιώτης Βασιλάκος.


Σκοπός του ριάλιτι «The Bachelor», που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, είναι ένας εντυπωσιακός εργένης να βρει τον έρωτα μέσα από εξίσου εντυπωσιακές «υποψήφιες νύφες». Στη λίστα της παραγωγής για το «The Bachelor 2» υπάρχουν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη, ενώ το ποσό που θα λάβει ο επόμενος νικητής αγγίζει εξαψήφιο νούμερο. Αρχικά είχε ειπωθεί πως η αμοιβή του νέου «Εργένη» θα είναι 70.000 ευρώ, ωστόσο τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το κασέ του επώνυμου εργένη ανεβαίνει στα 100.000 ευρώ.


Ήδη έχει καταρτιστεί μια λίστα πέντε προσώπων και άμεσα ξεκινούν οι επαφές της παραγωγής. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στα καλλιστεία και στη συνέχεια στο ριάλιτι «My Style Rocks», ενώ τώρα τον βλέπουμε στις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.


Στη λίστα με τους υποψηφίους για το ριάλιτι φιγουράρει ξανά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος πέρυσι είχε κάνει τρία ραντεβού με την παραγωγή για το «Bachelor».


Το τρίτο πρόσωπο είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του «Survivor 2». Το όνομά του είχε ακουστεί και πέρυσι, ωστόσο δεν υπήρξε πρόταση. Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Γιώργος Μανίκας, τον οποίο έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές. Είναι διαζευγμένος με ένα παιδί. Τέλος, στη λίστα με τους υποψήφιους εργένηδες συμπεριλαμβάνεται και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που θα είναι η μεγάλη έκπληξη εάν πει το «ναι».



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 23 Απριλίου