Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
josephine
Media

Την Josephine θέλει για παρουσιάστρια του «Love Island» ο ΣΚΑΪ

Αναμφίβολα, αν η Josephine πει το «ναι» στο reality αγάπης, θα πρόκειται για έναν ανατρεπτικό ρόλο, στον οποίο λίγοι θα τη φαντάζονταν

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει ένα καινούργιο reality αγάπης, με τίτλο «Love Island»! Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η Josephine με αυτό;

Ένα κράμα «Bachelor» και «Survivor» έχει στα σκαριά το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο μάλιστα προορίζει για την prime time ζώνη της επόμενης σεζόν. Αυτό μπορεί να είναι γνωστό εδώ και μέρες, εκείνο όμως που έσκασε κάπως… απότομα είναι το όνομα της παρουσιάστριας. Ή τουλάχιστον αυτής που θέλει ο ΣΚΑΪ! Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Josephine. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελληνίδα pop star θα απαντήσει θετικά σε μια τέτοια περίπτωση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα για το «Love Island» είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν. Μάλτα, Νότια Αφρική αλλά και μαγευτικά Κανάρια Νησιά στην Ισπανία.

Αναμφίβολα, αν η Josephine πει το «ναι» στο reality αγάπης, θα πρόκειται για έναν ανατρεπτικό ρόλο, στον οποίο λίγοι θα τη φαντάζονταν.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 29/4