Σαν... ήρωα υποδέχτηκαν οι Ροδίτες τον πρώην παίκτη του Survivor 4 Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες από το ριάλιτι.

Παρά τις συστάσεις της οικογένειάς του, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε με μάσκες στην πλατεία Φαληρακίου, καλωσορίζοντας έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος κατέφτασε μάλιστα με… νταλίκα.
1
Στο αεροδρόμιο προσγειώθηκε μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, που είχε αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, πριν τον Καφετζή. Το χωριό του στη Ρόδο είναι οι Καλυθιές.
2
Τοπικά μετέδωσαν ένα απίστευτο… σόου για τον Ροδίτη παίκτη, με πυροτεχνήματα, πανό με συνθήματα, ενώ οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του είχαν ετοιμάσει μια άτυπη βράβευση, χρίζοντάς τον «νικητή».
3
Ο Τζέιμς Καφετζής ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους, συνοδευόμενος από τους γονείς του και τα αδέρφια του: «Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτριά μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα».
4
6

5