Συνεχίζονται οι κόντρες στο «Πρωινό», αφού μπορεί να έπεσαν οι τόνοι ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όμως ο Γιώργος Λιάγκας τον τελευταίο καιρό δεν τα πηγαίνει καλά με την πρώην σύζυγό του. Όσο και αν προσπαθούν μπροστά από την κάμερα να παραμείνουν ψύχραιμοι και να κάνουν τη δουλειά τους, όταν σβήνουν τα φώτα οι εντάσεις είναι μεγάλες.

Πολλές φορές αφορμή είναι τα προσωπικά και όχι τα επαγγελματικά, αφού παρότι είναι χωρισμένοι, κάποιες συμπεριφορές τούς ενοχλούν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», η Φαίη έπειτα από μια κρίση που είχε στη σχέση της με το σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο, συνεχίζει να είναι στο πλευρό του. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας πηγαίνει συχνά στα Κάπα Studios για να πάρει την καλή του όταν τελειώνει από την εκπομπή, κάτι που δεν αρέσει στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος φροντίζει να κρατά μακριά τα προσωπικά του από τον επαγγελματικό χώρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν λογοφέρει με τη Φαίη γι’ αυτόν το λόγο, ενώ ο παρουσιαστής έχει έρθει τετ α τετ και με τον αγαπημένο της πρώην του, χωρίς να είναι καλό το κλίμα. Τέλος, σε ό,τι αφορά τις φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού δεν ευσταθούν, αφού δεν υπάρχει καμία επιθυμία από τους δύο για νέα προσπάθεια. Το μόνο τους πάντρεμα θα είναι τηλεοπτικό, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αν συνεχίσει το «Πρωινό», θα είναι και με τους δύο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time