Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μουτσινάς μίλησαν μέσα από τις εκπομπές τους για τα συμβόλαιά τους με ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ αντίστοιχα, δείχνοντας παράλληλα τις προθέσεις τους για το μέλλον. Μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς άδραξε την ευκαιρία με αφορμή τη Βάνια να εκφράσει για ακόμα μια φορά την επιθυμία του.

«Έχω το δικαίωμα να πω φεύγω; Μη με ταράζετε, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα. Δεν το έχω; Τέλη Ιουνίου όμως… θα το έχω», επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ που τον θέλει να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε απόσπασμα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα για το δικό του συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους, ήρθε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 και κάνω την εκπομπή την οποία είχα συμφωνήσει με το κανάλι, από τις 10:00 έως τις 11:30. Αυτό είχα συμφωνήσει, αυτό έχω υπογράψει με το κανάλι. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχει σημασία. Ήρθε το Μουντιάλ και κάνω την εκπομπή μιάμισης ώρας που πέρυσι τον Μάιο είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Κάποια στιγμή έπρεπε να μιλήσουμε κι εμείς».

Ο Γιώργος Λιάγκας εννοούσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από την αποχώρηση της πρώην συζύγου του, Φαίη Σκορδά, από τον ΑΝΤ1 και προέβλεπε το «σπάσιμο» της ζώνης στα δύο υπό τον ενιαίο τίτλο «Το Πρωινό».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «On Time».