Τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Love it μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Καρολίνα Καλύβα.

Η νεαρή παίκτρια που είχε προκαλέσει αίσθηση στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις έντονες αντιπαραθέσεις που είχε με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο παιχνίδι, τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας αλλά και την περιβόητη “ατάκα” που είχε πει για την συμπαίκτριά της Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ήρεμη. Οι amigos και η σχέση με τη Μαριαλένα και τον Σάκη υπάρχει αλλά δεν είναι σχέση μίσους, θα έλεγα ότι είναι σχέση αγάπης. Ειδικά με τη Μαριαλένα θα έλεγα ότι είχαμε μια ιδιαίτερη σύνδεση. Όταν έγιναν τα σκηνικά με τον Ντάφυ θα έλεγα ότι ψυχρανθήκαμε και το γεγονός ότι στην αποχώρησή μου ήρθε και πλαντάξαμε στο κλάμα ήταν η “επανένωσή” μας» και συνέχισε αναφερόμενη στον Τριαντάφυλλο: « Με τον Ντάφυ από την αρχή είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Νομίζω είναι ο μόνος παίκτης που του τα έχω χώσει τόσο πολύ. Είμαστε εκεί και αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει… Όταν μπήκαμε στα ατομικά αγωνίσματα και είδαμε όλοι ότι μπορεί και φέρνει και νίκες είδαμε ότι δεν έχει ουσιαστικά κάποιο θέμα υγείας. Μετά στα ατομικά άλλαζε πάλι και λέω “οκ, τι γίνεται;” ε μετά όλο το βάρος έπεφτε σε μας και αυτό που λέγαμε είναι ότι πατούσε επί πτωμάτων.

Ο Τριαντάφυλλος έχει πει 100 χιλιάδες πράγματα και μέσα στην ίδια μέρα να άλλαζε 100 γνώμες για κάποιον… Έχουν γίνει τόσα πολλά και τον αγαπάω ακόμα. Το μόνο που μου έχει πει είναι να κάνω πιλάτες στη Δήμητρα όταν βγούμε».


Τέλος η Καρολίνα μίλησε για τον Κατσούλη και την Ρουμελιώτη, καρφώνοντας των πρώην συμπαίκτη της: «Για τον Σάκη και τη Μαριαλένα έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Μπορεί όντως να είναι μαζί, μπορεί να το πουλάνε… Σίγουρα η Μαριαλένα επηρεάζεται από τον Σάκη. Αν ήταν μόνη της στο παιχνίδι, ο θαυμασμός μου για εκείνη θα ήταν πολύ πιο μεγάλος. Πάντα όταν είσαι πρώτη φορά υποψήφιος παθαίνεις ένα σοκ… Ο Παππάς έριχνε λάσπη, κάτι τέτοιο έκανε και ο Σάκης».