Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» το πρωί της Παρασκευής 14/07.

Ο τραγουδιστής μίλησε στους συντελεστές της εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό για τη δική του πλευρά.

Αναλυτικότερα, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Χίλια συγγνώμη, ρε Σάκη, που σε στενοχώρησα. Πραγματικά! Γενικά το ’21 με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Όταν τελειώσαμε, να του θυμίσω, κάτσαμε, φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε».

«Εκείνη τη στιγμή είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι… Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο (σ.σ.: Γιώργο Κόρομι). Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες, Σάκη μου. Με στενοχώρησες και δεν είναι ότι σε μισώ. Ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί, θα δώσω και το χέρι μου για σένα, φίλε», πρόσθεσε.

«Περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά. Το 2021 θέλω να θυμηθείς τι έλεγες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου. Σάκη μου -επειδή θα το δεις-, εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.