Εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 18 Ιουνίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Φοροελαφρύνσεις σε βάθος 12 μηνών

· Ποιες γενναίες ανάσες ετοιμάζουν στο υπουργείο Οικονομικών

· Οι κατευθύνσεις του Μεγάρου Μαξίμου και η ώρα της αποκατάστασης όσων χτυπήθηκαν από την κρίση και την πανδημία

· Τι θα γίνει για τη στήριξη των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών

· Πότε θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις και τι λένε στην αγορά

Διαβάστε επίσης

Οι 7 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος εργασιακός νόμος

Αλήθεια, μύθοι και συμβουλές

Τι πρέπει να ξέρετε για το AstraZeneca και όχι μόνο

Τι θα ισχύσει το καλοκαίρι με μάσκες, απαγορεύσεις και πιστοποιητικό

Διαβάστε στο Secret

Ο Μητσοτάκης ενισχύει την ομάδα του Μαξίμου

Γιατί τώρα ο Καμμένος τηλεφωνεί στον Αδωνι

Ο Σαμαράς δεν ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Γκάλοπ της GPO: Οριακή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με Νέα Δημοκρατία το Ηράκλειο

Η ώρα της εξιχνίασης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Τα κρίσιμα στοιχεία που ανατρέπουν την εικόνα και η εσπευσμένη προσαγωγή του συζύγου της Καρολάιν στην Ασφάλεια

Μετά τη Σύνοδο

Συσχετισμοί, ισορροπίες και ανατροπές

Οι διάλογοι της συνάντησης Μητσοτάκη με Ερντογάν

Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο πρωθυπουργός


Ταμείο Ανάκαμψης

32 δισ. ευρώ με... φόντο την Ακρόπολη

Επίσημες ανακοινώσεις παρουσία της Φον ντερ Λάιεν

Στέλιος Πέτσας, αναπλ. υπουργός Εσωτερικών

«Εργα και δουλειές σε κάθε γωνιά της χώρας»

Απόβλητα πλοίων

Μονοπώλιο με τη συνδρομή του υπ. Ναυτιλίας

Για την οικονομία

Κρυφή βόμβα τα επιδόματα των μεταναστών

Συναγερμός στο νησί

Η Τζένιφερ έρχεται Αύγουστο στη Μύκονο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο Παρασκευή με 2 μεγάλες προσφορές

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 18ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, από την Εκδοτική Αθηνών

Στον δέκατο όγδοο τόμο αρχίζει η Ιστορία του Βυζαντίου στα λαμπρά χρόνια του Ιουστινιανού, με ιδιαίτερη προβολή των γεγονότων που επηρέασαν άμεσα και έμμεσα τη ζωή των Ελλήνων. Με αντικείμενο την περίοδο από το 324 ως το 624 μ.Χ., δηλαδή από τη θεμελίωση της Κωνσταντινούπολης που άσκησε αποφασιστική επίδραση στην εξέλιξη της ρωμαïκής αυτοκρατορίας και στις τύχες του Ελληνισμού, ως την αποχώρηση του βυζαντινού στόλου από την Αλεξάνδρεια. Η περίοδος αυτή ήταν εξαιρετικά σπουδαία για τον Ελληνισμό διότι στη διάρκειά της δημιουργήθηκαν οι ιστορικές προϋποθέσεις για την πολιτική αναβίωσή του. Η μετάθεση της αυτοκρατορίας στην Κωσταντινούπολη, η επικράτηση του Χριστιανισμού, ο χωρισμός του Κράτους σε Ανατολικό και Δυτικό, η διάλυση του Δυτικού κράτους και η ταύτιση της αυτοκρατορίας με το ανατολικό τμήμα της, όπου πλειοψηφούσαν οι ελληνικοί και οι εξελληνισμένοι πληθυσμοί και κυριαρχούσε η ελληνική γλώσσα, επέφεραν βαθμιαία της μετατροπή της Ρωμαïκής Αυτοκρατορίας στην Ελληνική Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Αναπτύσσονται μάλιστα εκτενώς τα θέματα: Βυζάντιο και Ελληνισμός, το ιστορικό υπόβαθρο, τα οργανικά συστατικά στοιχεία της κοινωνίας, οι σχέσεις πρωτεύουσας και επαρχίας, το πολίτευμα και ο αγώνας για την επιβίωση.

Ακόμα,

Αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό; Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου και αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας,

πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

457
secret