Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor το βράδυ της Κυριακής στο Γαλάτσι, ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε, με τις φήμες να μιλούν για υποτιθέμενο τσακωμό με την παραγωγή.

Ο Τζέιμς, μία μέρα αργότερα, θέλησε να βάλει τέλος στις συζητήσεις που άνοιξαν και με ένα story του στο Instagram αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στο rapid test που πραγματοποίησε πριν από τον ημιτελικό και ως εκ τούτου, δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στον σημερινό τελικό.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε, καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.


Από την άλλη και η Χριστίνα Κεφαλά ανακοίνωσε επίσης με ανάρτηση της, ότι θα λείπει και από τον τελικό καθώς είναι τελικά θετική στον κοροναϊό.

Χριστίνα Κεφαλά κορωνοϊός
Να σας θυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής στον ημιτελικό η πρώην παίκτρια του Survivor είχε γράψει, για την απουσία της, απο εκεί.

«Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά».


.