Συνεχίζεται η ερωτική διάθεση στο σπίτι του «Big Brother» με την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη να μην μπορούν να κρύψουν το πάθος τους.

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο επεισόδιο, οι δύο παίκτες είναι ασυγκράτητοι και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να απομονωθούν. Γι’ αυτό και το ζευγάρι θέλει διακαώς να κερδίσει την αρχηγία ώστε να έχει δικό του δωμάτιο. «Αυτό γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα τους. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα» είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη, που δήλωσε παντελή άγνοια.

Έχουν ενοχλήσει οι ερωτικές στιγμές
 

Οι ερωτικές στιγμές του ζευγαριού φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει όμως και τον Στιβ εκτός από τη Σαμάνθα. Παναγιώτης και Ανχελίτα αποφάσισαν ένα πρωί να τον ξυπνήσουν επειδή φιλιόντουσαν δυνατά και ο Στιβ άρχισε να τους πετάει παντόφλες. «Στιβ, σε ενοχλούν τα ματς μουτς;» ήταν η ερώτηση-κόλαφος του Μεγάλου Αδελφού για να πάρει την απάντηση ότι επειδή δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή, τον ενοχλεί να ακούει συνέχεια τον… ήχο. Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, ο κ. Βασίλης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το γιο του και την παρουσία του στο σπίτι του «Big Brother».

Τα «καυτά» στιγμιότυπα

Παράλληλα, σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα και τα «καυτά» στιγμιότυπα που χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μέσα στο μπάνιο. «Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη. Από ό,τι καταλαβαίνω ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα το γιο μου όταν είδα τις σκηνές στο μπάνιο. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το “GNTM” είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχισε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μόνος του μπήκε στο “Big Brother” και ήξερε τι έκανε», εξήγησε ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time