Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη ο δημοσιογράφος Γιώργος Mπέζας έδωσε μία τηλεοπτική είδηση βόμβα, σε σχέση με το Big Brother που μεταδίδεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη η είδηση είναι της τελευταίας ώρας.

Ο ρεπόρτερ αφού ευχήθηκε καλό μήνα, συνέχισε λέγοντας ότι, αυτός ο μήνας θα δώσει την αφορμή να παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό των καναλιών που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις εβδομάδες.

Έτσι μας μετέφερε στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ και την βραδινή ζώνη όπου προβάλλεται το Big Brother και στα επεισόδια που παρουσιάζονται μέσα στην εβδομάδα αλλά και στο live που γίνεται κάθε Παρασκευή.

Εκεί έχουμε, όπως είπε, έναν έντονο προβληματισμό όσο αφορά το κομμάτι αυτό, και τις αποδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Πρέπει να σας πω, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, ότι μέχρι χθες αργά υπήρχε ένα κλίμα και στα δύο στρατόπεδα όπου έχουν χωριστεί οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το καστ των συμμετεχόντων είναι πάρα πολύ καλό και κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι λάθος η ώρα μετάδοσης, γιατί το προηγούμενο πρόγραμμα που είναι το top chef δίνει πολύ χαμηλό lid in στο Big Brother.

Οι διορθωτικές κινήσεις που σκέφτονται να κάνουν...

Σκέφτονται μία συμπίεση των επεισοδίων ώστε να δούμε ένα πιο γρήγορο φινάλε, γιατί στις 15 με 17 Δεκεμβρίου θα πρέπει να ξεκινήσει από το ίδιο κανάλι το survivor. Όχι το all star το απλό.

Δεν γίνεται κουβέντα για το top chef μέχρι στιγμής που είναι μία παραγωγή του Ατζούν, και δεν θέλουν από το κανάλι να τον στεναχωρήσουν. Δεν μπορούν να το κόψουν σημείωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Mπέζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: