Ο κορυφαίος ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας με τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, μυθικές συνεργασίες και διεθνή παρουσία, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές στο «Σπίτι με το Mega» ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με ανεπανάληπτες επιτυχίες.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Νταλάρας ξεφυλλίζει το άλμπουμ της πορείας του, που μετράει πάνω από πενήντα χρόνια, και παρουσιάζει, με την απαράμιλλη ερμηνευτική και μουσική δεξιοτεχνία, τραγούδια - σταθμούς.

Τραγούδια που αγαπήσαμε, όπως το «Ένας κόμπος η καρδιά μου», «Κλειδαριές», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Καράβια στη στεριά», «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν» και «Τα βεγγαλικά σου μάτια».

Σε αυτή την υπέροχη μουσική βραδιά δεν θα είναι μόνος, αλλά έχει προσκαλέσει κοντά του την Μελίνα Ασλανίδου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Κότσιρα, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Μπάμπη Στόκα και την Ασπασία Στρατηγού. Θα πρεπει να αναφέρουμε ότι στη βραδιά συμμετέχει και ο Χρήστος Καλιοντζίδης.



Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας θα μας χαρίσει μία μουσική συνάντηση γεμάτη συναισθήματα, μοναδικά τραγούδια και υπέροχες μουσικές ιστορίες.

Ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας έρχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το Mega» σε μία αξέχαστη βραδιά με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Δείτε το τρέιλερ της μουσικής βραδιάς:



Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου