Παρότι οι φήμες ήθελαν το Ράδιο Αρβύλα να μην ξαναβγαίνει στον αέρα μετά τις γιορτές, λόγω του σάλου που προκάλεσαν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η σατιρική εκπομπή τελικά θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, στις αρχές του νέου έτους. 

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα είναι κανονικά στα πόστα τους από τις 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα το τρέιλερ που προβλήθηκε απόψε είναι άκρως χιουμοριστικό και γνώριμο για τους τηλεθεατές και δεν θυμίζει σε τίποτα η ψυχολογία τους εκείνη των τελευταίων εκπομπών, λόγω των γεγονότων.

Δείτε το τρέιλερ


Παραμένει κρατούμενος ο Παναγιωτόπουλος


Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος. Μια νέα μήνυση σε βάρος του από άλλη γυναίκα είναι ο λόγος που μπλόκαρε το «εισιτήριο» στην ελευθερία του.

Η νέα μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έγινε από άλλη γυναίκα, η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

 Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας.

 Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

 «Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 έπαψε να πράττει τέτοια πράγματα», λέει ο Γιώργος Δακούρας, δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.