Καιρό τώρα στο πλαίσιο μίας άθλιας προπαγάνδας, συγκεκριμένα κέντρα προσπαθούν να πλήξουν τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να πετάξουν «σωσίβια» στον απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παγιωμένη τακτική τους η διαστρέβλωση των γεγονότων προκειμένου να δημιουργήσουν μία «βολική» εικονική πραγματικότητα. Ωστόσο, τώρα το παρατράβηξαν, κατασκευάζοντας κυριολεκτικά… δεινόσαυρους. Αφορμή στάθηκε η κοινή εμφάνιση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γιό του σε καφέ του Κολωνακίου, πριν διαγνωσθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με κορονοϊό.

To site της εφημερίδας Documento και ο κ. Βαξεβάνης στο twitter του, ανέφεραν ότι έχουν την πληροφορία ότι ο υιός του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να τηρήσει την καραντίνα που προβλέπεται. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, κάνοντας λόγο για δημοσίευμα του parapolitika.gr που μιλούσε για «καφέ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γιο του» στο κέντρο της Αθήνας. Ο σεναριογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ωστόσο, έπεσε σε γκάφα, κατά την… κατασκευή του «δεινόσαυρου». Έτσι μια αναφορά των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ότι ο πρωθυπουργός έπινε καφέ με τον γιό του στην πλατεία Κολωνακίου αρκούσε στον κ. Βαξεβάνη να «μουτζουρώσει» τις ημερομηνίες και να εμφανίσει τον γιο του πρωθυπουργού να σπάει την καραντίνα και να απολαμβάνει από κοινού τον καφέ με τον πατέρα του στο Κολωνάκι.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε την ορθή χρονική σειρά των γεγονότων. Το συγκεκριμένο παραπολιτικό για την εμφάνιση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον γιό του δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021. Οι εβδομαδιαίες εφημερίδες την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βγαίνουν συνήθως νωρίτερα από τον κανονικό προγραμματισμό τους και η ύλη τους «κλείνει» νωρίτερα. Έτσι, το παραπολιτικό αυτό είχε έρθει στο τμήμα σύνταξης της εφημερίδας την προηγούμενη ημέρα και αφορούσε το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, όπως εξάλλου αναφέρεται και στο σχετικό κείμενο που δημοσιεύθηκε. Το ίδιο κείμενο αναδημοσιεύθηκε στο site της εφημερίδας, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Κατόπιν τούτων είναι προφανές ότι η πανάρχαια διαπίστωση "το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" περιγράφει απόλυτα στην κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στους κονδυλοφόρους του. Και μάλιστα ποιος θα μπορούσε να σκεφθεί ότι ο οποιοσδήποτε -πόσω μάλλον ο πρωθυπουργός της χώρας- θα πήγαινε με τον νοσούντα από Covid-19 γιό του, βόλτα. Αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία. Κατανοητή η απόγνωση του κ. Βαξεβάνη για τον καθηλωμένο εκλογικά Τσίπρα, ακατανόητα και αποκρουστικά τα μέσα που χρησιμοποιεί προκειμένου να επιτύχει την νεκρανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

entypo