Η Μαίρη Μηλιαρέση εισέβαλλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα».

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει κάτι για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη γιατί έγινε αφότου έφυγε αν και άφησε αιχμή ότι «στήθηκε το ειδύλλιο»

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία. Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι παιδί μου ήταν καλά.

Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη.

Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα».

Άφησε όμως και μία αιχμή για την αποχώρηση Ψωμιάδη. «Εκείνος έφυγε και δεν βγήκε μονομάχος. Εγώ ήμουν η πρώτη αν και μαμά όλων των παιδιών που μπήκα στον αχυρώνα και πάλεψα».

«Στεναχωρέθηκα που βγήκα και έβλεπα τα από πίσω ψου ψου. Βλέπεις παιδιά που έρχονται και σε αγκαλιάζουν, σε φιλάνε και σου λένε ότι σε αγαπάνε και μετά σε θάβουν και τρελαίνεσαι! Έχασα τον ύπνο μου».

Όπως είπε θα πήγαινε στο Survivor αν ήταν γυμνασμένη.

Αποκάλυψε όμως ότι προτού μπει στο ριάλιτι είχε μιλήσει με τον δήμαρχο Γλυφάδας καθώς έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος για να πάρει την άδειά του. Έτσι τώρα που βγήκε αποκάλυψε ότι θα ορκιστεί αντιδήμαρχος.

«Μόνη μου έθαψα τον εαυτό μου στη “Φάρμα”» είπε εξηγώντας ότι δεν μπορούσε να ψηφίσει αρνητικά κάποιον και προτίμησε να κάψει στην ψήφο της και να βγει στον τάκο.