Τις δυνάμεις και τις αντοχές του στη φύση, μέσα από το νέο κύκλο της «Φάρμας», αποφάσισε να δοκιμάσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Kεντρικής Μακεδονίας επέλεξε μάλιστα να μπει με… ιδιαίτερο τρόπο στο αγρόκτημα! Ειδικότερα, όταν οι 17 παίκτες είχαν ήδη κάνει είσοδο στο νέο αγρόκτημα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, έφτασε η ώρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ανεβασμένος σε ένα τζιπ και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι στον Ωρωπό.

«Σας αγαπώ! Μπαίνω στη “Φάρμα” γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα. «Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησέ με να μιλήσω» αποκρίθηκε με χιούμορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «OΝ time» ο πρώην πολιτικός αποτελεί ήδη παρελθόν για τη «Φάρμα». Η συμφωνία που είχε ήταν με συγκεκριμένη πολύ καλή αμοιβή για την παραμονή του στο ριάλιτι μόλις 3 εβδομάδες. Ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει… στη συνέχεια. Πάντως ήδη εκτός «Φάρμας» βρίσκονται τρεις επώνυμοι αγρότες: Ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Αγγελική Ηλιάδη όπως πρώτη αποκάλυψε η «OΝ time» αλλά και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ