Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και για το φετινό Survivor.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον νικητή του reality επιβίωσης και την πρώην Μαχήτρια για το νέο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί στο Survivor ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον  Γιώργο Κατσαούνη.

Τότε ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αρχικά δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο. Αυτό που με ξενίζει είναι το σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και έτσι συμβαίνει αλλά επειδή – όπως παρατήρησε και εχθές ο Θανάσης Μπέλλος – δεν αφήνουν να μιλάνε μεταξύ τους Μαχητές και Διάσημοι. Απαγορεύεται. Οπότε αυτά τα δυο παιδιά που είναι σε δυο διαφορετικές ομάδες, καλά έλεγε ο Μπέλλος ότι μάξιμουμ έχουν μιλήσει πέντε λεπτά. 

Οπότε θεωρώ ότι σε μια ηλικία που είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης είναι δύσκολο να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά».

«Εγώ πιστεύω ότι από τον Κατσαούνη είναι αληθινό όλο αυτό. Εγώ με τον Σάκη δεν έδωσα κανένα παραπάνω δικαίωμα από όσο έδωσαν τα παιδιά. Οπότε νομίζω ότι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα από όλη την Ελλάδα. Δεν γίνεται σε ένα trailer Survivor που είναι παιχνίδι επιβίωσης να δείχνεις μόνο δύο ανθρώπους που να φιλιούνται και τα λοιπά. Τι είναι οι άλλοι; Κομπάρσοι;» σχολίασε με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.