Mε τα παράπονα του Νίκου Μουτσινά ότι έχει καιρό να δει τη Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε η συζήτησή τους στο «Καλό μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής την επαίνεσε για το γεγονός ότι πάει παντού και φυσικά το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε είναι τι συμβαίνει με τον Τίμο Ζαχαράτο, τον μάγειρα της εκπομπής.

«Είμαι στην κουζίνα γιατί τρώω. Η Μπουκιά είναι το σκυλί του Πάμε Δανάη, την έχουμε όλοι» είπε και απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει στα διαρκή «καρφιά» του φίλου της για τον μάγειρα.

Παρακολουθεί τον Απόστολο Ρουβά; «Δεν το βλέπω γιατί έχει Γη της Ελιάς. Δεν έχουμε εμείς τον αστυνόμο Κουρουκάκο με την Ιουλία;» είπε και τη διόρθωσε ο Νίκος για τον «Κουράκο» της σειράς.

Η φετινή χρονιά έχει τις ίδιες δυσκολίες με πέρσι. Δεν ήρθε ποτέ κάποιος να μου πει δεν θα πεις αυτό, άλλαξε αυτό, οπότε νιώθω μια ελευθερία. Και όπου νιώθω ελευθερία είμαι χαρούμενη. Το Μega με έχει αφήσει να είμαι ο εαυτός μου άρα είμαι καλά. Όταν νιώσω ότι αυτό που κάνω μπορεί να γίνει οριακά τοξικό ή στρεσογόνο για όλους τότε έχουμε την ωριμότητα και εγώ και το κανάλι να συζητήσουμε κάτι άλλο. Όταν απορρυθμίζομαι κλαίω» είπε μεταξύ άλλων.


«Δεσμεύεσαι ότι θα μας δώσεις άμεσα μια συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”;» ρώτησε τον παρουσιαστή ενώ του πρότεινε να κάνουν guest στο J2US.