Στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει από το Σάββατο η Κάτια Ταραμπάνκο. 

Το όμορφο μοντέλο στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο του Σαββάτου φαίνεται έτοιμη να αγωνιστεί στο πλευρό της κόκκινης ομάδας αλλά και να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών του Survivor, οι οποίοι έμειναν άναυδοι  με την άφιξη που ήρθε να ταράξει τα νερά.

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 2022 είδαμε την αποχώρηση δύο παικτών από την ομάδα των Διασήμων. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που έφυγε ύστερα από απόφαση του κοινού και η Αθηνά Ευμορφιάδου που αποχώρησε οικειοθελώς επειδή της έλειψε το παιδί της. Το κενό όμως θα αντικατασταθεί από την Κάτια Ταραμπάνκο. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο Νίκος Παρτσώλης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιρνε 6.000 ευρώ τον μήνα και η Αθηνά Ευμορφιάδου 3.400.

Αθροίζοντας το ποσό των δύο παικτών που αποχώρησαν και βάζοντας ακόμα 600 ευρώ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκλεισε την Κάτια Ταραμπάνκο με 10.000 ευρώ το μήνα.

Ακόμη αναφέρθηκαν οι όροι που έχει βάλει γνωστό μοντέλο στο συμβόλαιό της. Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή δεν θα πληρώσει την Acun Medya η Κάτια Ταραμπάνκο αν αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ωστόσο αν αυτό γίνει τότε η παραγωγή του Survivor δεν θα της καταβάλει τα χρήματα. Η καταβολή του συνολικού μηνιαίου μισθού θα γίνει μόνο αν η αποχώρηση γίνει με εντολή γιατρού ενώ υπάρχει option και για μελλοντική συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.