Μπορεί η μεγάλη έμπνευση και επένδυση της διοίκησης του Ραδιομεγάρου στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 να στοίχισε στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ περίπου 300.000 ευρώ, ωστόσο το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τους δικαιώνει.

Την ώρα που εν μέσω του αδυσώπητου τηλεοπτικού ανταγωνισμού είναι σαφές πως θα έπρεπε να υπάρξουν άλλες προτεραιότητες, Ζούλας, Γαμπρίτσος και σία προχώρησαν στην αποδέσμευση σημαντικών κονδυλίων (και εκτός του συγκεκριμένου προγράμματος) για την άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης της ούτως ή άλλως καταδικασμένης σε χαμηλές πτήσεις συχνότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, αν και η εκπομπή άλλαξε ώρα μετάδοσης και μετακινήθηκε από τη μεσημεριανή στην απογευματινή ζώνη, τα νούμερα όχι μόνο δεν πήραν την ανιούσα, αλλά προσεγγίζουν με σταθερότητα πλέον το απόλυτο μηδέν.

Φυσικά, για την εξέλιξη αυτή δεν φταίνε ούτε τα συμπαθέστατα κορίτσια της παρουσίασης ούτε οι υπόλοιποι συντελεστές που κλήθηκαν να πέσουν άνευ λόγου και αιτίας στον λάκκο των λεόντων, ενώ θα μπορούσε να αναζητηθεί διαφορετικός δρόμος για την αξιοποίησή τους.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 11/2