Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Κούλης Νικολάου, ο τηλεοπτικός Δημοσθένης της σειράς «Η γη της ελιάς», ο οποίος αποκάλυψε συνταρακτικές εξελίξεις.

«Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη στον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου. Δεν διεκδικώ ρόλο. Εγώ ζητάω. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μου αρέσει να είμαι ρόλος. Έχω πρόβλημα όταν με βρίζει ο κόσμος. Το θεωρώ φυσιολογικό όμως. Είμαι από το 2013 με ρόλους στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικοί οι ρόλοι. Και ξαφνικά βγαίνω με τον Δημοσθένη. Τώρα που με βλέπουν όλοι με αυτόν το ρόλο σοκάρονται.

Με ιντριγκάρει πολύ ο Δημοσθένης. Δεν έχω καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα. Είναι ένας γραφικός τύπος με τα δικά του κυκλώματα. Δεν φτάνει στα απάνθρωπα εγκλήματα. Έχει μια κωμικότητα, ειδικά η σχέση του με την Ασπασία. Μπαίνουν πολύ σύντομα τα παιδιά μας. Η κόρη μας θα κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Διαβάζω σχόλια του κόσμου. Έχω ακούσει πολύ κακά πράγματα. Νομίζουν πως είμαι ο Δημοσθένης», είπε μεταξύ άλλων ο Κούλλης Νικολάου στην Ελένη Μενεγάκη, για το ρόλο του και αποκάλυψε ότι η Αθηνά μπορεί να περάσει τα πάνδεινα, αλλά θα βγει από τη φυλακή.

Η Βαγγελιώ από φίλη της θα γίνει εχθρός της. Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, πολύ σύντομα ο ρόλος της Βαγγελιώς θα άλλαζε στην πορεία της σειράς και θα έβγαινε στην επιφάνεια το αληθινό της πρόσωπο, που θα είναι κάτι παραπάνω από σκληρό και επιθετικό. Η Αθηνά θα καταλάβει πολύ σύντομα όλο το θέατρο που της έπαιζε η Βαγγελιώ και θα την απειλήσει να την αφήσει ήσυχη. Η Βαγγελιώ όμως δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια μετά από όλο αυτό και, όπως θα δούμε, θα βάλει άτομα να τη σαπίσουν στο ξύλο

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11/10/2022