Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε για τις εξελίξες στην πλοκή της σειράς «Άγριες Μέλισσες»Ειδικότερα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλυτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στο μέλλον του «Νικηφόρου» με την «Ασημίνα».

Όπως είπε ο ηθοποιός, στα επόμενα επεισόδια θα γίνει μία συζήτηση μεταξύ των δύο χαρακτήρων, η οποία θα «βγάλει τα πάντα στη φόρα».

«Θα σας πω κάποια πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα την Ασημίνα. Ο Νικηφόρος όμως, δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το ξέρει ο Νικηφόρος. Θα έρθει όμως, μία συζήτηση που όλα αυτά θα βγουν στη φόρα. Και είναι καλό αυτό. Το να μιλάμε είναι υγιής διαδικασία. Χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πως αρχικά, οι συντελεστές δεν τον προόριζαν για τον ρόλο του Νικηφόρου. Ωστόσο, είναι πολύ ευχαριστημένος με την τελική επιλογή που έκαναν.

«Πέρασα πολλά δοκιμαστικά για τις Άγριες Μέλισσες. Στην αρχή δεν με προόριζαν καν για τον ρόλο του Νικηφόρου», είπε χαρακτηριστικά.