Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, που θα βρίσκονται στα backstage του  Χ Factor μίλησαν ζωντανά στο «Πάμε Δανάη» για το πιο ανατρεπτικό και επιτυχημένο talent show που έρχεται στο  MEGA.

«Ζούμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Καθημερινά βλέπουμε τα παιδιά να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου, με βλέπουν σαν «μανούλα» τους. Αυτό που τούς λέω είναι ότι στη ζωή σου θα «φας» πολλά όχι. Δεν πειράζει, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε», δήλωσε η Κατερίνα Λιόλιου .

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις εμφανίσεις. Είναι και ο παράγοντας άγχος που βλέπεις ότι κάποια παιδιά που είναι φωνάρες, δεν τα πάνε τόσο καλά λόγω του άγχους, και από την άλλη βλέπεις παιδιά που δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όσο οι άλλοι, και καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τους κριτές», συμπλήρωσε.

«Πάμε με όση περισσότερη ενέργεια έχουμε, να πλησιάσουμε τα παιδιά, να το κάνουμε οικείο τόσο για εκείνους όσο και για το κοινό. Νομίζω ότι ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο Χρήστος Μάστορας», αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Εκτιμώ την δουλειά των κριτών, οι οποίοι είναι δικαίως σε αυτή τη θέση, γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία», πρόσθεσε ο ίδιος.