Ο Τόλης Παπαδόπουλος, που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του «X Factor», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα» και μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό talent show του MEGA.  

Ο 18χρονος διαγωνιζόμενος, που τραγούδησε με την κιθάρα του «Τα Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου, τόνισε: «Αγχώθηκα πολύ όταν τραγούδησα a cappella με τον Στέλιο Ρόκκο. Αρχικά, γιατί ήμουν άρρωστος και δεύτερον γιατί θα έλεγα και τραγούδι του. Έλεγα “Πού πας τώρα;”, αλλά μετά το ξεπέρασα. Όταν επέλεξα το τραγούδι δεν ήξερα ότι θα ήταν κριτής του “X Factor”», ανέφερε αρχικά ο Τόλης Παπαδόπουλος. 

Για την εμπερία του στις auditions του μουσικού talent show του MEGA, είπε: «Δεθήκαμε με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στα backstage και είναι πραγματικά καλές φωνές. Στο σχολείο οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου μού είπαν ότι καλά έκανα και πήγα και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή μου. Έχω γράψει πάνω από 30 τραγούδια αλλά δεν έχω κυκλοφορήσει κάποιο. Το μικρόβιο το πήρα από τον παππού μου, ήταν λαϊκός τραγουδιστής. Δεν αποκλείω να πω κάποιο λαϊκό τραγούδι στο μέλλον, άλλωστε αποφασίζει και ο κάθε κριτής στη συνέχεια», δήλωσε ο Τόλης Παπαδόπουλος.  

«Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εκείνος που με αγχώνει περισσότερο. Το σχολιάζαμε στα backstage ότι είναι ο πιο αυστηρός. Δεν τον είχα ξαναδει στη θέση του κριτή και ήταν διαφορετικά. Θαυμάζω αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνειρό μου είναι να κάνω καριέρα σε αυτό που αγαπώ, στο τραγούδι. Με την παρέα μου μαζευόμαστε στη θάλασσα και περνάμε πολύ ωραία», πρόσθεσε ο Τόλης Παπαδόπουλος στο «ΜEGA Καλημέρα».