Αυτή την Παρασκευή όσοι επιλέξουν να αγοράσουν την εφημερίδα Παραπολιτικά με τις προσφορές, θα αποκτήσουν και όλα τα παρακάτω:

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, το νέο τεύχος του Car and Driver

1600_640_0

 

Εκτάκτως την Παρασκευή 29.04 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, Car and Driver, κυκλοφορεί το τεύχος Μαΐου!

Hot Stuff!

Συγκρίνουμε τα νέα σπορτίφ supermini Hyundai i20 N-Line και Ford Fiesta ST-Line

Την εξωτική Maserati MC20 με την κορυφαία Porsche 911 Turbo Lightweight

Και δοκιμάζουμε τη νέα ηλεκτρική BMW i4 M50 των 544 ίππων, το SUV Audi Q4 E-Tron Sportback 50 Quattro και την τετρακίνηση Mercedes-EQA 300.

 

Ακόμη, συγκρίνουμε τα Cupra Formentor 1.5 TSI και DS 4 1.6 Puretech 180, τα plug-in Jeep Compass 1.3 4xe 240 PS και Renault Captur Hybrid E-Tech αλλά και τα τετρακίνητα Dacia Duster 1.5 BluedCi 115PS και Suzuki S-Cross Hybrid 129PS.


ΑΚΟΜΗ,

Εκτάκτως την Παρασκευή 29.04 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

 

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 29.04 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά επιλέξτε έναν τόμο από τη σειρά, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

 

Επιλέξτε ανάμεσα στον τόμο, «ΧΕΙΜΕΡΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ», ο οποίος αναφέρεται στην εξιστόρηση των γεγονότων που έλαβαν χώρα από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι και τις 28 Μαρτίου 1941. Η χρονική αυτή περίοδος χαρακτηρίζεται ως η τρίτη περίοδος του Ελληνοϊταλικού πολέμου και περιλαμβάνει τρεις χαρακτηριστικές φάσεις. Και στον τόμο «Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» ο οποίος αναφέρεται συνοπτικά στις πολεμικές επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού και στα κύρια πολιτικά και διπλωματικά γεγονότα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, τα οποία επηρέασαν καταλυτικά τη συμμαχική προσπάθεια. Κυρίως, όμως, στρέφει την προσοχή της στο να αποδείξει τα αυτονόητα: την αδιαμφισβήτητη συμβολή της Ελλάδας στον αγώνα εναντίον του Άξονα.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ,

 

 

Εκτάκτως την Παρασκευή 29/04 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ένα επώνυμο λογοτεχνικό βιβλίο!

 

1600_640_03

 

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή με τα Παραπολιτικά επιλέξτε ανάμεσα από επιτυχημένα και αγαπημένα μυθιστορήματα της σύγχρονης ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας και απολαύστε μοναδικές ιστορίες που θα σας κρατήσουν ονειρεμένη συντροφιά.