Μπορεί σε περίπου δύο μήνες το φετινό Survivor να ρίχνει αυλαία, όμως από τώρα ο Ατζούν Ιλίτζαλι από κοινού με τον ΣΚΑΪ σκέφτονται τις κινήσεις της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός επανέφερε στο τραπέζι την πρότασή του για «All Star Survivor», στο οποίο θα παίξουν παίκτες που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο. Όχι μόνο οι νικητές αλλά και αυτοί που έχουν αφήσει, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, το στίγμα τους.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημα γνωστό ότι το «All Star» είναι σε φάση συζητήσεων, ωστόσο πολλά είναι τα ονόματα που έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι του καναλιού, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου, που έγινε γνωστός και ως «Ντάνος».

Ο Γιώργος Κορόμι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του reality επιβίωσης και δεν αποκλείεται να δούμε και αυτόν στον all star κύκλο, όπως και το μεγάλο περσινό νικητή, τον Σάκη Κατσούλη.

Επειδή όμως ο Σάκης δεν πάει πουθενά χωρίς τη Μαριαλένα του, θεωρήστε δεδομένο πως αν ο επιχειρηματίας βρεθεί ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν θα είναι μόνος. Όμως, εκτός από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δυνατή παίκτρια ήταν και η Καρολίνα Καλύβα. Πληροφορίες λένε πως θα είναι μέσα στα ονόματα που οι ιθύνοντες θα προσεγγίσουν.

Επίσης, το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου συζητιέται έντονα και όχι άδικα, αφού ένα χρόνο πριν είχε χαρίσει πολλές και μεγάλες νίκες στην ομάδα του. Να σημειώσουμε ότι all star εκδοχή του «Survivor» παίζεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23 Απριλίου 2022