Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά δωρίζουν στους αναγνώστες τους 500 ηλεκτρικά ποδήλατα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος , για να απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους ευχάριστα, οικολογικά και κυρίως με οικονομία! Βρείτε το τυχερό κουπόνι στην εφημερίδα, ανακυκλώστε και κερδίστε!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟŸΠΟΘΕΣΕΙΣ:

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, άλλως τα πρόσωπα που κατά νόμο τα εκπροσωπούν.
  2. Έκαστο τυχερό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό – barcode. Ο τυχερός κάτοχος του κουπονιού, θα πρέπει να ανακυκλώσει 100 μεταλλικές, πλαστικές ή γυάλινες συσκευασίες σε ένα από τα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης έως καιτις20 Ιουνίου 2022 και να παραλάβει το σχετικό κουπόνι ανταποδοτικού κινήτρου, ώστε να μπορεί να κερδίσει το κάθε 1 ηλεκτρικό ποδήλατο. Η εύρεση του κοντινότερου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης γίνεται στον ιστοχώρο της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ https://www.antapodotiki.gr/el/map
  3. Για την παραλαβή του 1 ηλεκτρικού ποδηλάτου ο κάθε τυχερός θα πρέπει να προσκομίσει στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (Λ. Συγγρού 12, 11742 Αθήνα) το πρωτότυπο γνήσιο τυχερό έντυπο κουπόνι (που υπάρχει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά») & το κουπόνι ανταποδοτικού κινήτρου με την ανακύκλωση τουλάχιστον 100 μεταλλικών, πλαστικών ή γυάλινων συσκευασιών (που έχει εκδοθεί από ένα από Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης έως καιτις20 Ιουνίου 2022). Η παράδοση των κουπονιών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και τις 30 Ιουνίου 2022.
  4. Έκαστο μοναδικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ολικά ή μερικά, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα πλην της ανωτέρω παροχής και δεν δύνανται να συνδυαστούν αθροιστικά άνω του ενός (1) κουπόνια. Σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής ή κλοπής των κουπονιών, δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση αυτών. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση παρέλευσης της ημερομηνίας λήξης των κουπονιών. Το κατάλληλο μοντέλοτου ηλεκτρικού ποδηλάτου επιλέγεται με βάση την ηλικία και το φύλλο του τυχερού κατόχου του κουπονιού.
  5. Οι όροι χρήσης του κουπονιού θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr, ενώ αποκλειστικά υπεύθυνη για την προσφορά έναντι των καταναλωτών είναι το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ». Για οποιαδήποτε πληροφορία για τη δράση οι αναγνώστες μπορούν να απευθύνονται στην γραμμή ανακύκλωσης: 801 11 67890 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 2106856110.
  6. Η εξαργύρωση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων χρήσης του, όπως εκάστοτε ισχύουν."