Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM.

Ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα.

Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε:

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας.

Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;

Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών»., είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM και την λήξη της συνεργασίας τους.

«Έριχναν κατάρες στο παιδάκι μου»

Για την πρώτη σεζόν του GNTM, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πως δέχτηκε «πόλεμο» στα social media μέσα από μια άτυχη τηλεοπτική του στιγμή.

«Έφαγα “ξύλο” στην αρχή του GNTM. Έριχναν κατάρες για το παιδί μου, για ένα μήνα ολόκληρο, κατάρες για το παιδάκι μου. Να αρρωστήσει, να πεθάνει το παιδάκι μου», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός: «Είπα σε ένα κορίτσι του GNTM ότι δεν την έβρισκα όμορφη και συμπαθητική. Όταν λες όμως σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφος, δεν τον λες άσχημο. Αυτά είναι πολλά λάθη, είναι τα λάθη του πρωτάρη και δεν ξέρω αν είναι και λάθη για τα παίρνει η τηλεόραση αυτά».

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το εάν η παραγωγή του GNTM δεν προστάτεψε τον Δημήτρη Σκουλό, ο φωτογράφος απάντησε: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, πρέπει να γίνει τώρα; Θα μπορούσε να είχε κοπεί», απάντησε καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Ποιοι θα του λείψουν από το GNTM; Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα.

Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…»