Ο Μιχάλης Ιγνατίου, που από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου δεν εμφανίζεται πλέον στο δελτίο ειδήσεων του Open (με πιο «χτυπητή» περίπτωση την παντελή απουσία του από την κάλυψη της ιστορικής επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον), θα είναι τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, καθώς την Πέμπτη παρουσιάζει το βιβλίο που έχει γράψει μαζί με τον Νίκο Μελέτη, με τίτλο «Η συμφωνία που γκρίζαρε το Αιγαίο - Από τα Ίμια στη Μαδρίτη».

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο πάνελ της παρουσίασης, εκτός από τον υφυπουργό Παιδείας και διεθνολόγο Αγγελο Συρίγο, θα υπάρχουν δύο πρόσωπα από το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου. Πρόκειται για τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά, και τον διευθυντή της αγγλόφωνης έκδοσης της εφημερίδας, Αθανάσιο Ελλις.

Για συνεργασία

Μάλιστα, όπως μαθαίνει το «S», το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει ήδη μια πρώτη βολιδοσκόπηση στον γνωστό δημοσιογράφο από το συγκρότημα της οικογένειας Αλαφούζου για συνεργασία και ως εκ τούτου αυτό το συναπάντημα, και δη σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενδεχομένως να μην είναι τυχαίο...

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Ιουνίου 2022.