Ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για το τηλεοπτικό διαζύγιο από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Δεν είμαι παντρεμένος στην τηλεόραση

«Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.


Δεν μπαίνω ποτέ στα παγγελματικά του καθενός

«Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δε μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό».


Κανένας δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του

Όσον αφορά στον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν, ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Κανένας δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: