Για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε και τον άφησε για λίγες ημέρες εκτός «MEGA Καλημέρα», καθώς και για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι μίλησε ο Κώστας Τσουρός.


«Η πρόληψη σώζει ζωές»

«Είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ, είναι κάτι το οποίο με έκανε να δώσω και ένα δημόσιο μήνυμα γιατί πραγματικά το αισθανόμουν. Το μήνυμα της πρόληψης, γιατί πρέπει πραγματικά όλοι μας να κάνουμε εξετάσεις και να μην αφήνουμε τον εαυτό μας. Η πρόληψη σώζει όντως ζωές και σε σώζει και από τα χειρότερα», είπε αρχικά για την περιπέτειά του, μιλώντας στο Open Weekend.

«Επειδή το έζησα, κατάλαβα ότι επειδή έκανα τυχαία εξετάσεις για κάτι και βρέθηκε κάτι, χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση και τώρα όλα καλά. Κάντε εξετάσεις πραγματικά, είναι το μόνο που μπορώ να συστήσω στον κόσμο γιατί το έζησα και θα μπορούσα να μην είχα κάνει και του χρόνου να μου έλεγαν κάτι πολύ δυσάρεστο. Το πρόλαβα, όλα καλά», πρόσθεσε.


«Ήμασταν πραγματικά μια ενωμένη ομάδα»

Όσον αφορά στην αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, σημείωσε: «Φεύγει η Φλορίντα από την εκπομπή δυστυχώς, ήταν προσωπική της επιλογή και φεύγει για προσωπικούς της λόγους. Όταν το μάθαμε, να σου πω την αλήθεια στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Το ξέρουμε καιρό οπότε μέχρι σήμερα το έχουμε χωνέψει και για αυτό την αποχαιρετήσαμε γεμάτοι χαρά».

«Ήμασταν πραγματικά μια ενωμένη και δεμένη ομάδα. Εγώ θα ευχηθώ στη Φλορίντα να καταφέρει αυτά που θέλει και που θα ταιριάζουν με το προσωπικό της πρόγραμμα και ευελπιστώ στη νέα συνεργάτιδα μας να είναι η ίδια συνεργασία όπως και με την Φλορίντα», κατέληξε ο ίδιος.