Η πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να τελείωσαν, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της θα εμφανίζονται στην τηλεόραση μέσα από άλλα και πολλά υποσχόμενα σίριαλ της νέας σεζόν.

Η Δρόσω, κατά κόσμο Δανάη Μιχαλάκη, θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά της ΕΡΤ, ενώ ρόλο θα έχει και ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης.

Η δημόσια τηλεόραση συνεχίζει την πορεία που χάραξε στη μυθοπλασία με σειρές βασισμένες σε βιβλία. Ένα από αυτά είναι και το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι».

Στην Κρήτη

Σύμφωνα με το «MyTv» η σειρά είναι γυρισμένη στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα Μάταλα κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης. Εκεί θα δούμε να αναβιώνει η ιστορία των χίπηδων αλλά κι ένας παράφορος έρωτας.

Κεντρική ηρωίδα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Η παραλία» και αποτελεί μια ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.

Όσο για το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, αποτελείται τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Κώστα Νικούλι ο οποίος με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» του ALPHA άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου.