Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
HLIANA_MAYROMATH
Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η κόρη της Λίλας Καφαντάρη που θα πρωταγωνιστήσει στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Η διαδρομή της στο θέατρο και τον κινηματογράφο

Το όνομα της Ηλιάνας Μαυρομάτη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν ανάμεσα σε αυτά των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Και ήταν από τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπλήξεις, αφού η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει τη δική της πορεία στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, αλλά έχει κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λίτσα.com» (2008), όπου υποδυόταν τη Γωγώ, μια νεαρή που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μοντέλο. Το 2015, έπαιξε στα επεισόδια «Θηρίο», «Πένθος» και «Τρία» της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η Εντολή».

Η 33χρονη Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι κόρη δύο γνωστών ηθοποιών, της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη. «Έχω προσέξει αρκετά να μη στηριχτώ σε καμία άλλη δύναμη πέρα της δικής μου. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια. Όχι ότι θα μπορούσαν να μου προσφέρουν και ιδιαίτερη βοήθεια. Δεν ήταν ποτέ τους δικτυωμένοι, ούτε είχαν τα “μέσα”. Είναι και οι δυο τους πολύ ανεξάρτητοι, δεν ανήκουν σε κυκλώματα, δεν έχουν φίλους δημοσιογράφους, είναι μακριά από όλα αυτά. Δεν ανήκουν σε κανένα κατεστημένο. Κι εγώ κατά κάποιο τρόπο δεν μπορώ να δικτυωθώ, δεν ξέρω πώς να το κάνω», έχει πει η Ηλιάνα για τους γονείς της.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 10 Αυγούστου 2022