H Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου και πρωταγωνιστεί, τα φώτα της δημοσιότητας που μπήκαν στη ζωή της από πολύ νωρίς, αλλά και την εμπειρία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός δήλωσε για τα παιδικά της χρόνια: «Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από πολύ μικρή. Αυτό σίγουρα με βοήθησε να μην ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαιώματα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά, όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό με τη δημοσιότητα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και δήλωσε πως η σκηνή που την έκανε να ψυχοπλακωθεί δεν ήταν άλλη από αυτή με τον βιασμό.

«Σαν Αναστασία ό,τι και να πω, δεν μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στα αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή, ψυχοπλακώθηκα και στενοχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημα θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό», επισήμανε.

Τέλος, έκανε λόγο για την έρευνα που έκανε, πριν προσεγγίσει τον ρόλο της. «Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα, μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα. Είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός».