Aύριο Σάββατο 27 Αυγούστου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επιχείρηση φυγή προς τα εμπρός μέσω ΔΕΘ

Παρακολουθήσεις
Αλήθειες και μύθοι με γεγονότα

Μετά το τεράστιο κοίτασμα στην Κύπρο
Πώς αλλάζει ο χάρτης στην Ανατολική Μεσόγειο

Αρθρο – Παρέμβαση του Πρέσβη των ΗΠΑ στα «Παραπολιτικά»

Κεντροαριστερά
Μπρα-ντε-φερ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Ελληνοτουρκικά
Ανατρέπονται οι εξοπλιστικοί συσχετισμοί

Νότης Μηταράκης
«Μέχρι τέλη του '22 άσυλο ή απέλαση για πρόσφυγες εκτός δομών

Ουκρανικό
Ποιες οι άκρες του Ντούγιν στην Ελλάδα

pa
Secret__1_



Το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τέσσερις μεγάλες προσφορές

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν το νέο τεύχος του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο “Car αnd Driver”, και τη διάσημη σειρά της Larousse, «Κατασκευές και Μαστορέματα για όλους», και έναν τόμο από τη μνημειώδη ιστορική σειρά «Η Απελευθέρωση ενός Έθνους», και έκπτωση 50% στις μαγικές νεροτσουλήθρες στον Ισθμό Κορίνθου!

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ - Από την Επανάσταση των Ελλήνων στην ίδρυση του ελληνικού κράτους

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 27.08 με τα Παραπολιτικά τον τόμο της μνημειώδους ιστορικής σειράς «Η απελευθέρωση ενός έθνους», με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας- Η προσωπικότητα και η διακυβέρνησή του» μέρος Α’, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον πρώτο κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας. Πρόκειται για ένα όνομα-σύμβολο για όλους τους Έλληνες.

Ο Καποδίστριας, ο «Άγιος της Πολιτικής», όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, ήταν ένας ένθερμος πατριώτης αφοσιωμένος από πολύ νωρίς στην ιδέα της ελεύθερης Ελλάδας. Ήταν ένας Έλληνας αριστοκρατικής καταγωγής, ένας νεαρός γιατρός που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σε όποιον τις είχε ανάγκη, ένας διπλωμάτης καριέρας, που έφτασε έως και την υψηλότατη θέση του υπουργού Εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας. Μα πάνω από όλα ήταν ένας ένθερμος πατριώτης, ο οποίος δεν δίστασε να εγκαταλείψει την επιτυχημένη του σταδιοδρομία στα διπλωματικά σαλόνια της Ευρώπης και να την αντικαταστήσει με μια αποστολή, σχεδόν σταυροφορική, για την αίσια έκβασης της ελληνικής υπόθεσης.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, το νέο τεύχος του Car and DriverΤο Σάββατο 27/08 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, Car and Driver, κυκλοφορεί το τεύχος Σεπτεμβρίου!

Μαζί,

αυτό το Σάββατο 27.08 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τη διάσημη σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Και,

ένα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!