Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, όπως λέει ο λαός, και η παροιμία αυτή βρήκε απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της καθυστέρησης της ανακοίνωσης του Τζώνη Καλημέρη για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ.

Βλέπετε, εδώ και καιρό ο έμπειρος παράγοντας έπαιζε ως ακλόνητο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση (που χήρεψε μετά την αποχώρηση Γαμπρίτσου), ωστόσο τελικώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν στο Μέγαρο Μαξίμου και την Αγία Παρασκευή.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, αν και αρχικώς υπήρξε πεδίο απόλυτης συνεννόησης μεταξύ του ιδίου και του διευθύνοντος συμβούλου, Κωνσταντίνου Ζούλα, στη συνέχεια προέκυψε μια σειρά από διαφωνίες όσον αφορά τις προτεραιότητες και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στην κρατική τηλεόραση, παράμετρος που τελικά οδήγησε στην οριστική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πρόταση

Κομβικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε, εκτός των άλλων, και η πρόταση που δέχθηκε ο Τζώνη Καλημέρης από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για να αναλάβει πόστο-κλειδί (σύμβουλος διοίκησης) στην εταιρεία παραγωγής του γνωστού παρουσιαστή.

Ως εκ τούτου, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη της αναζήτησης και την προώθηση εναλλακτικής λύσης, όμως μέχρι νεωτέρας δεν υπάρχουν απτά αποτελέσματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κλίμα που διαμορφώνεται για τον ίδιο στην Ηρώδου Αττικού.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 3 Σεπτεμβρίου 2022.